Mensen veranderen niet plotsklaps

Mensen veranderen niet plotsklaps omdat ze het licht gezien hebben, dat is kul, mensen doorlopen een proces van verandering. Een proces dat om te slagen aandacht en toewijding vraagt, en vaak veel tijd vergt.

Het gaat immers zelden enkel om de inzichten en het losmaken van de oude emotionele verstrikkingen. Uiteindelijk moet dat alles vertaald worden naar ander gedrag in het hier en nu. En dát is nog niet zo eenvoudig.

Vanuit dat besef bieden wij in het verlengde van therapie & coaching ook groepstraining aan zodat op je op een prettige manier opgedane inzichten kunt vertalen naar ander, effectiever gedrag.

Kort gezegd: in de begeleiding werken we met de cliënt vooral aan zijn persoonlijke thematiek terwijl we in de trainingen dit alles vertalen naar toepasbaar gedrag.

Integrale aanpak

Over de jaren zijn we daarom steeds meer aandacht gaan geven aan het persoonlijke proces in de trainingen, en zijn we de trainingen nog meer als aanvullend gaan zien aan de begeleiding een op een. In feite hanteren we een integrale aanpak.

Met je mee lopen

Wanneer je het even niet meer weet of vastgelopen bent in leven of werk, helpen wij je je problemen op te lossen en ermee leren omgaan. We lopen een stukje met je mee.

Wij zijn Peter Spelbos en Conny Heuvelman, beiden therapeut, trainer en coach. Wij begeleiden mensen op het psychische en mentale vlak, al vele jaren.

[Meer over ons]

IDEE

Bureau IDEE - Spelbos & Heuvelman - Filosofie van IDEE

Menu

Home - Info over relaties - Relatietest - Begeleiding - Training - IDEE - Contact & zo